New Challenge

This page has been translated to dutch.

Lekker aan de slag in de bloemenindustrie?

We zijn opzoek naar fulltimers die ons team willen komen versterken. Door de continue groei van het bedrijf zijn we opzoek naar nieuwe mensen. Het bedrijf bestaat momenteel uit 2 locaties, ruim 60.000m2 kas en produceren over het hele jaar ongeveer 3 miljoen potplanten over 3 verschillende potmaten.

Ben jij enthousiast, steek je graag je handjes uit de mouwen en ben jij op zoek naar een vaste baan voor 40 uur in de week? Ben jij woonachtig in de buurt van Bemmel en hou je ontzettend van kleurrijke bloemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie!

Spreekt een van deze banen je aan? Laat het ons weten en stuur een email met jou CV naar personeel@karmaplants.com #TeamworkMakesTheDreamWork

 


• Order voorbereider/inpakker van tropische kamerplanten

Als order voorbereider/inpakker werk je samen met een enthousiast team om de klant specifieke bestellingen voor te bereiden en klaar te maken. Zit jij in een tussenjaar of ben je gewoon opzoek naar een leuke uitdagende job en wil je de handen uit de mauwen steken tussen de bloemen, reageer dan snel naar de openstaande vacature.

Soort dienstverband: Voltijd


• Heftruck chauffeur in tropische omgeving

Op een van de twee locaties ligt aan 30.000m2 betonvloeren waar de planten op groeien, deze planten moeten verplaatst worden en hier hebben we een fulltime heftruck chauffeur voor nodig. Je bent onderdeel van een klein team en zal vrij zelfstandig opereren. 365 dagen heerlijk in de tropische temperaturen wie wilt dat nou niet?

Soort dienstverband: Voltijd